Șobolanii și șoarecii nu sunt doar o pacoste, ci pot provoca daune materiale și pot transmite boli care reprezintă o amenințare pentru sănătatea publică. Atunci când vedeți excremente de rozătoare lângă alimente, pe o țesătură sau hârtie mărunțită înseamnă că aţi avut musafiri nepoftiţi.Îndepărtarea rozătoarelor cu capcane sau otrăvuri nu va ține rozătoarele departe de casă, în viitor.Controlul animalelor dăunătoare înseamnă măsuri preventive. Vă prezentam câteva metode de combatere:

  • Cea mai simplă modalitate de a ține permanent șobolanii și șoarecii departe de casă sau de afacere este de a preveni accesul prin sigilarea tuturor punctelor de intrare, care pot fi: găurile de  lângă dulapuri sau uși care duc spre exterior, găurile din jurul chiuvetei sau țevilor, ziduri crăpate sau guri de aerisire în pod sau găurile din jurul ferestrelor. Sigilarea punctelor de intrare țin rozătoarele departe de clădiri și vă ajută să evitați o invazie.
  •  Izolarea depozitelor de alimente sau a containerelor de gunoi deschise în exterior va face proprietatea dumneavoastră  mai puțin atractivă pentru șobolani și șoareci.  După ce am parcurs aceşti paşi în lupta împotriva rozătoarelor aplicăm soluţia finală, eliminarea rozătoarelor rămase.

SC Ecovol SA furnizează servicii complete de Dezinsecţie – Dezinfecţie – Deratizare cu personal calificat şi echipamente de ultimă generaţie, la preţuri avantajoase.

Pentru ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactaţi la comercial@ecovol.ro sau la telefon  021.270.30.67/0733470077