Curățenia și întreținerea Domeniului Public Voluntari

Curăţenia şi întreţinerea Domeniului Public din localitatea Voluntari este o prioritate pentru Ecovol SA.  Eforturile noastre de a le oferi locuitorilor din Voluntari o localitate cât mai curată înseamnă, în primul rând, efectuarea unor lucrări de calitate dar şi alocarea de noi resurse materiale şi umane.

Astfel a crescut  numărul utilajelor alocate lucrărilor pentru curaţarea şi întreţinerea domeniului public. Lucrarile sunt executate cu  3 autoutilitare pentru colectarea deşeurilor de pe domeniul public şi pentru colectarea selectivă, cu 3 autoutilitare cu perii pentru activităţile de profil, desfăşurate pe străzile înguste,4 cisterne si cu măturatoare manuale.

Toate aceste utilaje sunt alocate lucrărilor care se desfăşoară conform unui grafic de lucru pe fiecare zonă în parte, pentru fiecare dintre următoarele activităţi:

  • Măturare, precolectare, colectare gunoi menajer
  • Colectare selectivă
  • Măturare, periere, aspiratre şi spălare mecanizată
    Serviciul public de ecarisaj
  • Deszăpezire manuală

 Pentru că suntem întotdeauna alături de comunitatea pe care o deservim, aşteptăm sugestiile şi propunerile dumneavoastră, la numerele de telefon: Dispecerat – 0733.470.077 | Informații – 021/270.30.67 sau pe siteul www.ecovol.ro si pe contul de Facebook.

Vă dorim curăţenie sufletească şi trupească şi vă transmitem cele mai bune gânduri!

Echipa ECOVOL SA

Intra in legatura cu noi!

Vă stăm la dispoziție cu informații legate de produsele și serviciile noastre.