ECOVOL S.A.

Servicii de reciclare

Colectare Selectivă a Deșeurilor Reciclabile

S.C. ECOVOL S.A., la inițiativa Dlui. Primar Florentin Costel Pandele și cu sprijinul Consiliului Local Voluntari, implementează un nou sistem de colectare selectivă in orașul Voluntari pentru deșeurile de tip PET/plastic, pungi, folii, cutii iaurt, ambalaje ale produselor cosmetice, sticle din plastic etc.) hârtie/carton (ziare, reviste, cutii carton etc), metal (doze si tuburi de aluminiu).

Pentru implementarea sistemului de colectare selectivă la persoane fizice și la persoanele juridice, societatea noastră va pune la dispoziția Dumneavoastră, în sistem GRATUIT, 1 europubela galbena, dedicata materialului reciclabil (fractia uscata) si utilaje specializate.

Ridicarea deșeurilor de tip PET/plastic, hartie/carton se va efectua conform graficului de ridicare a deșeurilor menajere, pe traseu fiind atât autospeciala pentru ridicare deșeuri menajere, cât și o autospecială pentru ridicare deșeuri selective de tip PET/plastic, hartie/carton, metal (doze aluminiu).

Față de cele prezentate, societatea ECOVOL SA va pune la dispoziția locuitorilor orașului Voluntari noi puncte de colectare selectivă.

În cazul în care nu sunt îndeplinite condițiile de reciclare impuse de Uniunea Europeană și având în vedere creșterea cantităților de deșeuri menajere, societatea Ecovol SA va fi obligată la majorarea costurilor serviciilor de salubritate.

Fiecare dintre noi, ca reprezentant al comunitații, are puterea si obligația de a influenta activ procesul de ecologizare a propriului oras.

~Soluția este la îndemâna noastră.~