Politica de Confidenţialitate privind prelucrarea datelor personale în cadrul site-ului www.ecovol.ro

Cunoaștem importanţa datelor dumneavoastră personale şi ne angajăm să protejăm confidențialitatea şi securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă informăm despre prelucrarea datelor personale în calitate de utilizator al Site-ului nostru prin această politică de confidențialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

www.ecovol.ro este site-ul web al companiei SC Ecovol SA. cu sediul în Voluntari, Jud. Ilfov, Bd. Dunării nr.52A,  înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J23/1053/2007, cod unic de înregistrare fiscală RO 21551614 ( denumită în continuare “Ecovol SA” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ce date personale colectăm și cum le folosim

Formularul de contact

Când completați formularul de contact al site-ului www.ecovol.ro, în vederea solicitării de informații suplimentare despre anumite servicii sau solicitați o ofertă, noi colectăm urmatoarele date personale: nume, adresa de email și număr de telefon. Colectăm şi prelucrăm în cadrul Site-ului aceste date personale care sunt strict necesare pentru realizarea următoarelor scopuri:

  • oferirea de răspunsuri în cazul completării formularului de contact;
  • transmiterea de oferte personalizate în cazul solicitării acestora prin intermediul  formularului de contact
  • gestionarea relațiilor cu clienții noștri

Datele furnizate de către dumneavoastră trebuie să fie reale, corecte şi actualizate, iar dumneavoastră trebuie să aveți dreptul de a le furniza. Sunteți astfel singurul responsabil pentru datele pe care le furnizați în cadrul Site-ului, atât faţă de noi, cât şi faţă de orice terţ care ar putea fi prejudiciat prin furnizarea acestor date.

Informaţiile pe care le colectăm pentru realizarea scopurilor menționate mai sus şi care ne sunt indispensabile pentru a răspunde cererilor dumneavoastră exprimate prin intermediul formularului de contact sunt marcate cu un asterisc în formularul de contact, marcând astfel faptul ca sunt necesare.

Nu sunteți obligat să completați câmpurile marcate cu asterisc, însă, dacă nu o faceți, nu veți putea utiliza trimiterea unui mesaj catre noi utilizând formularul de contact din cadrul site-ului www.ecovol.ro. Puteți să ne contactați și direct, folosind datele de contact ale SC Ecovol SA menționate pe site în pagina de contact.

Având în vedere că datele personale primite prin intermediul formularului de contact al Site-ului sunt pe baza consimţământului dumneavoastră, aveți de asemenea dreptul de a-l retrage în orice moment, prin transmiterea unei cereri în acest sens către adresa de email contact@ecovol.ro

 

Cu excepția situațiilor în care suntem obligați de instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la o procedură legală obligatorie,  noi nu partajăm datele dumneavoastră personale către terți și vă asigurăm că ele sunt prelucrate strict aşa cum este descris în prezenta Politică de Confidenţialitate privind prelucrarea datelor personale în cadrul site-ului www.ecovol.ro